Tjottaheiiitii

Sitter nånstans i nånstans, har äntligen fyllt på mina fransar så jäkla skönt! Äntligen känner man sig snygg igen. Är inte så snyggt när luckorna syns tydligt på fransraden. 
I onsdags mötte jag upp två utav mina bröder. Ludwig och Niklas. Niklas har egendesignat sin kostym till sitt bröllop i Makedonien & tänkte att lydde skulle få göra samma sak. Så alla i familjen hjälpte till med en slant. Så jag och Niklas överraskade han på stan med att gå dit, han trodde Niklas skulle skissa en tattuering. Han blev jätteglad, det var jättekul för han. Efter de satte vi oss och åt och tog ett par glas vin. Senare på kvällen mötte jag upp Evelina och fortsatte dricka på laughing duck för att sedan dra ut på f12. 220kr inträde det var galet men det var riktigt det musik och vi hade det riktigt kul så det vare värt. 








Måndag....

Hejsan hoppsan lillebror....
Sitter och väntar på Evve så ska vi kila ner till centrum så jag kan köpa mat eller nåttt.... IM STARVING! Jobbade endast till 12 idag fett skönt, har slutat tidigt hela helgen.
Doch har hunden blivit sjuk IGEN.... Sist fick hon käka medicin i två veckor för hennes mage knasa, hon hade fått i sig något gift. Den här gången är det hennes tänder. Hon ska bli sövd och dra ut två tänder, stackars bebis. Så på min lediga dag ska jag till veterinären 8:00. Kostar en 5-6000kr på det också. kult. De tror inte att djurförsäkringen täcker...
Iafl, imrn är det jobb igen, men på fredag ska jag få göra nya fransar så det känns skönt! Fick i studentpresent av in bror Niklas och hans flickvän, nagelförlängning, fransförlängning och pedikyr. Riktigt gulligt av dem. Men måste boka in en tid för att ta bort naglarna. Ser inte bra ut längre....
jajjajajajaj tråkigt inlägg å såvidare. Men vad gör man inte i vänten på lilla flickan Evveeee....

Turkiet 2014

Hann ta en tripp till Turkiet för ett par veckor sen också. Jag och 3 tjejer i klassen åkte och chilla&festa. 



Long time ago

Omg längesen man blogga.... För tillfället sitter jag hos Espri med tjejerna och firar midsommar. Dock nyktert eftersom jag jobbar imorgon och resten av juni..... Så ska väl hem och slagga snart typ. 
Vad som hänt sen senast är för mycket begärt. Jag har hängt mycket i Göteborg, tagit studenten och hunnit fylla 20!
Lite pics 









RSS 2.0