Snapchat

Bla bla bla bla bla bla bla har jag gjort sen senaste inlägget. 
Ligger i sängen bredvid Espriri som sover för fullt. Igår åt vi cannelloni som jag lagat och drack vin här med Johanna och Sara. När Johanna och Sara gick till Våning kom Linus förbi en stund. När han gick hamnade jag och Espri i sån flumattack och bombade Hanna med massa störda snapchats. Börjar garva bara jag tänker på det hahahaha. Igår var jag även och gymma, körde kondition , riktigt skönt. Det var tänkt att jag skulle simma idag men får se om det blir av :) 
Igår var det även en månad sen jag sluta röka. Så jag har lyckats stå emot en hel månad! Inte ett enda bloss! 





Stress, ångest & oro

Assoooooooo är så stressad att det bara vrider sig i magen på mig. Det enda jag gör är att plugga..... Har lyckats beta av lite men har massvis kvar. Har massa prov och projektredovisningar den här veckan så de blir ju knappt nått socialt umgänge...

Idag var jag i allafall på arbetsintervju, känns helt okej. Var jättenervös innan OCH efter(?). Efter det åkte jag till gymmet för att koppla bort nervositeten eftersom jag inte behöver vara nervös längre direkt haha..... Har kännt mig ganska låg under veckan och likaså förra veckan och då känns det skönt att vara på gymmet faktiskt. Ibland får jag perioder där jag är mycket själv, brukar bero på att det är mycket i skolan som gör att jag måste hem och plugga. Sen ere klart att gymmet tar sin tid också, men jag vill verkligen uppnå mina mål och jag orkar så mycket mer av gymmet. Ja, det finns både för & nackdelar med att gymma.... haha
Fick sushi av mamsen för att jag varit så duktig och gått på min första anställningsintervju (a)


Laxfitta

Hejsanhoppsan, har varit ute på promenad med Evelina. Tog med mig Angie, så vi var ute i nästan en timme. Kallt med uppfriskande, man rensar verkligen sina tankar och kommer ner i varv. Behövde det. 
Var på gymmet idag, men inte länge. Jag & Johanna hade tid med tränaren som skulle gå igenom några nya maskiner och så fick vi en varsin bok där vi ska skriva ner lite vad vi gör. 
Efter det åkte jag hem och sov, hade ingen motivation till att gymma, så när jag vakna gjorde jag lite egen träning och sen så har jag ju varit ute å gått ikväll så :) 
Ligger för tillfället i sängen och har nyligen blekt mina tänder. Dem är verkligen vita och fina nu, tack vare att jag inte röker också! 
Ska försöka somna snart så jag orkar upp imorgon. Får verkligen inte ha mer frånvaro nuuuuu........ Då är jag körd! 
I helgen har jag sovit hos Johanna, igår agerade vi lekledare på hennes lillasysters kalas och på kvällen åkte vi till donken med Linus och Hector.
Ja, mina laxmackor ser lite ut som en.....

Just nu




Anställningsintervju

Hallooooojjjjj!!!!! 
Jag är så sjukt glad idag! I skolan fick jag ett samtal och i det samtalet sades det att jag på tisdag klockan tre ska på anställningsintervjuuuuu!! Woopwoop! Jobbet är mitt! Helt klart! Har även fått mina skoooooor & det gör mig glad det också! Dem e såååå varma & sköna. De e tydligen riktig ull i så de e lite läskigt, de visste inte jag när jag beställde dem. :( Men men jag äter ju kött också sååå..... 
Har varit och gymmat med Sara, vi körde lite maskiner och fria vikter. De gör man där nere i ett annat rum och jag hade aldrig varit där för det är mest stora starka killar där, lite läskigt. Men det var sjukt kul!! 
Just nu är jag hos Johanna, kom precis in typ. Nu ska vi upp i köket och härja! 

Igår hängde jag med tjejerna hos Espri. Alla var samlade. Mysigt. Bilderna är lite random från veckan och dagen :) 

Slutat

Fått sluta! Sjukt nice! Slutar egentligen kvart i fyra! Är påväg med några i klassen till Arninge, en tjej i klassen ska byta ett par skor. Efter får jag skjuts till gymmet! Skönt att få gymma tidigare så man har mer tid med sina vänner sen. :)
Idag blir det ben & rumpa! 



Telebombom

Heeeeejsaaaan. De e så tråkigt att blogga nuförtiden. Men göre endå. Vill minnas nått iafl.....
Min morgon började på gymmet fortsattes med tråkiga lektioner i skolan och avslutades med laxmiddag hos Espri med Sofie. Satt som en smäck. Vi spela lite GTA och titta tv. 
Var och köpte ny laddare också, eftersom nån råkat ta min i fredags och den jag har fått fungerar inte och ingen lär ju erkänna..... Så iafl, äntligen kan jag ladda min telebombom!! Just nu ligger jag i sängen med Ludwigs iPad och kollar film. Napoleon Dynamite heter den. Får se om de e min humor. Hoppas jag somnar snart! Var jättetrött hos Espri men såklart blir man pigg när man kommer hemmmmm....... -.-' 



Yeysan

Märks att jag inte orkar blogga längre. Så nu slänger jag in ett litet måste inlägg. Orkar inte uppdatera om allt som hänt sen senast men i fredags var jag på Tegel och i lördags var jag på hälsomässan med pappa och Johanna. Fick en bok och åtta par strumpor av pappa. :)
Har dock aldrig varit så bakis som jag var i lördags, när jag kom hem från hälsomässan blev jag sängliggandes i två dagar typ. 
Imorse försov jag mig...... Men valde att gå till centrum istället för att vänta på bussen.... Hurtigt värre, haha. Efter skolan var jag och träna. Har även hämtat ut paket! Woop woop! 
Nä nu vill jag ha mat är jättehungrig 
Gud vad mina inlägg är roliga 



trött

Ligger i sängen, som alltid när jag bloggar typ. Är så sjukt trött & vill bara sova! Men måste duscha först.....  Har varit i Arninge och handlat lite med mamma och Christer. Och har precis ätit makaroner med avokadoröra, döda mig vad gott! 
(Slänger in en bild på gårdagens frukost!)


Mammas födelsedag

Hallå i kojan! Jag har äntligen krypit ner till kojs efter en lång dag! Så fort jag vaknade pushade jag iväg mig själv till gymmet och i all hets för att inte hinna känna efter att man egentligen vill lägga sig i sängen och sova igen så insåg jag påvägen att jag missat äta frukost. Men det ordnade sig, för efter gympasset träffade jag på Denise och Katja, så vi käka på Nova. Dem hade en liten frukost där. Så de va ju lucky me liksom! ;) Satt med dem i lite mer än en timme för att sen möta Ludde och Pappa i centrum för att handla hem mat till mamma som jag och Ludwig skulle laga  till mor. Hon fyllde ju år igår/idag. Haha hatar när klockan är över tolv. Så vi städa, laga mat och jag har rensat alla skåp i köket så nu ser det riktigt fint ut. Även skåpet i badrummet! Haha. Börjar se fint ut här hemma! 
Mamma fick sin prelle av mig också, en radio och fina blommor (dem gröna med gula blomman i mitten)  :) 




Igår var vi som sagt hos Fredde, vi åt tacos och kollade film. När vi gjort tacosen insåg vi att vi använt xtra hot tacokrydda, 2!!! Haha det blev starkt men gott. Trevligt att få umgås med sina syskon!



RSS 2.0