1 vecka sen

Tjoooo, snart en vecka sen jag blogga. Praktiserar och dör av trötthet. 
Men är hos Espri, har kollat idol med henne, hennes syster och hennes systers kompis. Riktigt mysigt.
Fick spökbesök för ett par dagar sen också.....





söndagsångest

Igår var jag med Evve och Johanna, vi drack och drog till trekronor och sen vidare till Tegel. Efter de va vi på nån hemmafest i 5 min som sög. Är trött och bakis och har söndagsångest.....


Frukost hos Mollie

Hängde hos Espri igår mestadels under hela kvällen förutom då jag & Johanna uträttade ärenden. Jätteskönt att dem är avklarade nu. 
Johanna sov även över & inatt mötte vi upp Linus på en cirkuspinne så vi somna inte förrän halv fem imorse. Sofie är här ett tag så vi har käkat massa onyttigheter till frukost. Godis, ostbågar, glass, bullar, osv. Aja dags att hoppa in i duschen och starta dagen innan den är över.... 
Snart skickar jag hem Sofie, fett jobbigt ljud du gööööör. Puss pårej



Life





Biscotti & Bachelor

Hänger med Espri & Sofie hos Espri. Tittar på Bachelor, haha. Ska snart laga mat tror jag! 
Det gick bra hos tandläkaren, visdomständerna har typ läkt över natten så dem behövde bara slipa ner tanden som jag hade problem med efter lagningen. Efter de satt jag, Evve och Espri på Biscotti tills Evve skulle börja jobba, mötte Sofie i centrum och sen somsagt e vi här. Livet är bra just nu efter mycket annat så börjar allt kännas bättre! 




sekunder

Ligger i sängen, orkar inte skola idag. Ska dessutom till tandläkaren om några timmar..... 

De e märkligt när man tror att man kände någon men sen efter något dramatiskt så vänds allt om. Man gör saker man aldrig trodde man skulle göra eller att den andre skulle göra. Men tydligen så förändras vi alla på nått sätt och i olika takter. Det är synd när kärlek förvandlas till hat. Och det går på bara några sekunder. 



Såhär känner jag inför skola och praktik





Samhällskunskap & tandläkare

Tjoo, sitter i skolan. Dags å skriva klart min äckliga uppsats i samhällskunskap. Pluggade igår efter skolan men var så jävla trött eftersom jag inte sover nått om nätterna, så kom inte så långt. Förstår inte, lyckades hålla mig vaken fram till kvällen för jag tänkte somna tidigt men nej såklart inte. Fick sova i 4 timmar. Jävla sömnproblem..... Idag ska jag till praktikplatsen också och hälsa på... 
Har bokat tandläkartid nu också, problem med mina visdomständer IGEN! Och vill inte få samma problem som förra gången.... + att min lagning på en av mina tänder har fuckat så de blir mycket för dem att stå i imorgon. Lika bra att ordna allt nu imed att det snart kostar..... 




Nothing was the same

Ligger och lyssnar på Drakes nya album, har längtat som fan. Han är kung. Har även lyckats plugga lite inför provet imorgon också. Somnade på dirren efter skolan och sov fram till middagen. Hängde med Sofie en stund på kvällskvisten, gick till Ica & Coop och hängde med våra vänner - cigaretterna.
Colan fanns nu i Sofies namn, har typ inte funnits. Så de va lite cool. Mja ska nog försöka somna nu med Drake i örona. 






Orka

Sitter i bilen påväg till rösjön där vi ska leta djur i vattnet och leka trädskådare osv. Kult. Nej. Är trött, vill hem och sova. Är fortfarande sjuk och orkar inte vara det längre.....

Igår hängde jag med mina mongon Espri och Sofie. Hängde hos Espri och chilla as usual. 



Bilder från systemkameran.


Saknar Turkiet. Värmen och all dess njutning och avslappning man bortskäms med. En riktigt härlig resa!

Ser fram emot min framtid

Det är så mycket som händer just nu och som ska ske. Jag tar studenten nästa år vilket innebär studentskiva, flak, mottagning & välja om man ska börja jobba eller plugga vidare på en gång. Jag har även bestämt att så fort jag tagit studenten ska jag gå intensivkurs å haffa ett körkort. Sen i sommar så gifter sig min bror Niklas med sin fästmö (säger man så?) Linda i Makedonien. Så ska dit på möhippa och bröllop, ska bli helt fantastiskt! Är så glad för min brors skull, han har alltid varit svarta fåret i familjen och den sista som någonsin skulle kunnas tänkas gifta sig eller skaffa barn. Och apropå barn har dem nu erkänt att dem försöker skaffa barn så inom en snar framtid är jag faster, jättespännande. 
Har även planer på att skaffa nytt jobb, redan nu när jag går i skolan. Har funderat ett tag nu, för de e ett jobb som jag alltid sagt nej till & de sa jag ju om BK också. Och nu inatt fick jag flippen att jag tänker fan ansöka och sluta på BK, får bättre betalt på de andra jobbet och närmare. Då slipper jag åka så långt & länge till mitt nuvarande jobb. Jag gillar mitt jobb men de finns för&nackdelar och jag känner att jag är inne i en period då jag vill testa nytt och utveckla mig själv ännu mer! 



Helgen

Har haft en jättebra helg. Igår var det kräftskiva hos mamma med alla syskon + respektive. Det var verkligen jättemysigt och trevligt! Vi hade det jätteroligt, & alla fick nog i sig ett glas för mycket. Idag har vi några från familjen firat pappa, han fyller år på tisdag. Hela 55 barre. 
Träffade Sofie lite under dagen och kvällen. Och behöver jag ens skriva vad vi har gjort? Haha.
Spådde mig också nu inatt, och jäklar. Jag blev typ rädd. Allt stämmer så jäkla bra och jag känner att jag har ny energi och nya planer på G. Fick även hälften triumfkort och de e de högsta korten du kan få. 



Kort fredag

Igår hängde jag med Sofie till förrådet för å hitta saker hon ska sälja på marknad. 

Och på kvällen var jag hos Espri med Linus och kröka lite. 



Mollie ❤ Tyler

Gaaaaaah jag har blivit så kär, helt tokigt kär i Tyler!!!! Kan inte sluta titta på honom!!!! Han är så sjukt fin! Sen hans beteende och så vidare kan diskuteras, han e ju ett freak. Men titta på han så snygg han eeeee! 






Träffat Johannisen

Har äntligen fått träffa min härliga Johanna! Det var flera veckor sen! Hon & Jonathan mötte upp mig utanför mitt hus, så vi chilla, snacka, rökte (såklart) Väldigt mysigt att äntligen få träffa min fina flicka! :D Lyckades ta mig en dusch också, känns ju alltid bättre när man är sjuk. Så satsar på att gå till skolan imorgon! Ligger i sängen just nu och kollar PLL blir väl till att kanske läsa lite sen också......


Sjukling

Pallar inte vara sjuk längre. Denna jävla hosta..... Tappar andan nästan när jag får hostattacker. Försov mig imorse vilket resulterade att jag stannade hemma och mått skit.  Får se om jag pallar skola imorgon, vill verkligen, så jag hoppas att jag är tillräckligt pigg då!



 

I väntan på tåget

Har varit i Täby med Evve, Espri & Sofie. Växlat pengar och shoppat lite till. Nu blev det strumpor, tröja och en nagelfil haha. Spännande. Shoppaholic. Nu ska vi till centrum å köpa maaaaat, sushi igen! Sen hem till Espri och käka. 
Fick förövrigt typ feber i skolan så låg och sov på två stolar, ibland blir jag helt död i kroppen. Måste bli frisk nu på riktigt! Blir ju krök i helgen igen.




Femtio nyanser av honom

Nu har jag läst ut boken. Shit vad bra den var! Man kan inte sluta läsa. Rekommenderar alla att läsa den här boken! 



Sömn

Fyfan..... Är helt död. Somnade vid halv6 och vaknade för 20 min sen typ. Skulle lätt kunna somna om här och nu. Men var tvungen att få i mig lite att äta.... MÅSTE VERKLIGEN DUSCHA men har ingen som helst energi och jag hatar att göra det på morgnarna innan skola.... Men det lär väl bli så illa.... Måste till skolan imorgon, har redan varit borta en vecka och en vecka att ta igen + skolfoto imorgon som jag lovat klassen att vara med på eftersom jag inte varit med på ett enda...... -.- fuck my life just nu. Vill bara bli frisk!


Palla vara sjuk när man kan vara frisk

Orkar inte vara sjuk längre..... Hostar tills jag kräks typ.... Hela mitt huvud känns tjockt och nää, vill bara gå och lägga mig nu. 

Var hemma från skolan idag, hängde med Sofie ett tag under dagen. Var i centrum köpte tröstgodis och mat. Till de kollade vi på film, Side effects, helt ok film ändå. Försökt plugga matte men behöver hjälp. Så nu ska jag istället lägga mig i sängen och läsa min bok - 50 nyanser av honom. Så jävla bra! 

Fimpmärket

Märket på kinden på bilden under är från att jag råka fimpa mig själv i ansiktet. Ingen aning om hur. Men de e så mitt liv ser ut.... 

Ångest

Just nu ligger jag i sängen, var nyss ute och träffade Sofie på ett par cigg. Är helt död just nu. Mår sämst om morgnarna och kvällarna. Jävla förkylning så kan jag inte jobba heller. Vill bara tillbaka till mitt andra hem - Turkiet. Shoppade idag efter skolan för att må lite psykiskt bättre. Köpte nya sminkborstar, smink, 2 mössor, 2 jeans, 1 tröja, schampo balsam..... Hm tror de va de.... Imorgon börjar jag ett, de e väl nått positivt. Saknar hotellet, poolen, stranden, shoppingen, klubbarna. Saknar hela livet man hade i Turkiet... 


Lite resa

Internet på hotellet gjorde att jag inte kunde blogga till slut. Men vi var med om väldigt mycket på vår resa och det är den sjukaste resan jag någonsin gjort & även den bästa. Vi sola, bada, festa och träffade massa roligt folk. Vi åkte parasailing, vilket var en väldigt häftigt upplevelse (lyckades även krigsskada mig rätt hårt på benet), vi beställde in den största drinken på stranden, det var en melon som dem gröpt ur och sen fyllt med alkohol, vi beställde vattenpipa som var större än mig och all mat vi åt..... oj vad man saknar den nu. Vi hade det riktigt bra och levde som kungar. 
En utekväll hade jag festat iväg min röst så pass hårt att evve och espri fick agera tolkar och jag fick skriva på telefonen för att kunna kommunicera. Det var en utmaning i sig men det var riktigt roligt. Blev även sjuk där nere, men vi var ute och festade varje dag ändå. Jag hade feber, en förskräcklig hosta och mina ben kändes som spaghetti men körde på endå. Alkohol är medicin mot allt. Är fortfarande sjuk och där typ feber om nätterna då jag hallucinerar och drömmer värre än någonsin. 
Vill bara tillbaka, sån ångest att vara tillbaka i skolan. Shoppade bort den mesta ångesten idag iafl haha..... 









Test

Test


Väntar på mat

Sitter på restaurang och inväntar käk. Beställde spaghetti carbonara. Efter middan blir det förkrök för att sedan dra ut ikväll igen. Måste hålla käften ikväll, för har nästan tappat min röst från igår. Fick ta ett par tysta timmar på hotellet för att kunna kommunicera igen. När jag var i poolen talade jag typ i falsett.


Dag 2

Har det fantastiskt här! Idag har vi legat vid poolen & käkat lunch på hotellet. Första måltiden på två dagar, annars har vi bara levt på vatten och bröd, och chips då haha. När tjejerna gick upp för att powernapa låg jag kvar i poolen på badmadrass och njöt som en kung! Så jäkla avslappnande, snacka lite med en kille som kom från samma flyg, trevlig man men ingen i min smak. Haha. Har pressat i flera timmar nu, så nu ska jag iväg & köpa ett till vykort till farmor, sätta mig vid poolen, skriva, posta. Det är kul att man kan göra farmor så glad med ett enkelt vykort, och om jag ska vara ärlig så är det lite mysigt att sitta vid poolen och skriva brev.


Man ställer väl upp

Hänger vid poolen, springer fram och tillbaka från pool till solstol, från solstol till pool. Så sjukt varm, över 30 grader härt! Springer i jämna mellanrum och blöter håret för att kunna pressa ut de på Evve och Espri. Hahaha. Lite svalkande sådär ju. Man ställer väl upp! Nä nu blir det ett dopp i poolen! Kan inte sitta still!


Nattlivet

Shit vad kul jag hade igår! Helt sjuka barer, vi stod på bardisken och dansa och hade det riktigt kul! Träffade roliga människor att umgås med och fick såklart gratis dricka, men i dem är det ju aldrig någon sprit i. Evve kollade alltid när dem hällde upp drickan så det inte var nått mysko i de. Vi var på Miami club, Robin Hood och några till. Ikväll kör vi igen, men måste nog ta ett par powernaps under dagen eftersom jag sov i 2h inatt igen.... Vi hängde med några trevliga personer igår så vi kanske träffar dem ikväll igen.


Maaaaaaat

Inväntar lite käk på restaurang. Blir lite pommes innan vi går tillbaka till hotellet för att föra innan utgång.


På hotellet

Sitter på balkongen med Evve, Espri är i duschen. Vi har varit och förskaffat in oss lite förfriskningar. Så jag och Evve sitter och avnjuter en cider. Har även postat mitt vykort till farmor nu också, check! Blir nog kanske nån till!
Ikväll ska vi utforska nattlivet!


Bilder från innan poolen och vid poolen


Äckel blogg

Bilder vill inte läggas upp, får se om det funkar senare under dagen


Bilder som inte ville läggas upp i inlägget nedanför


2 timmars sömn

Sov i 2 timmar, sen var det dags för frukost. Frukostbuffen var helt okej. Efter frukosten gick vi till supermarket och köpte vatten mm. Nu är vi vid poolen och druckit drinkar och fått gratis lakritsshots. Espri blev full efter sin pinacolada halv elva (svenska tid halv tio) de e rätt bra jobbat. Stolt över dig sis'. Haha. Mår förjävla bra! Helt fantastiskt! Nu kallar sol oljan!


Äntligen framme

Är äntligen på hotellet efter en lång resa. Det komiska är att vi bor precis bredvid det hotellet jag var på förra året. Så jag hittar ju här i staden. Vårt hotellrum är amazing. Vi har två sovrum och en gigantisk balkong. Kök har vi ej, trots att vi bokade det. Menmen, vi får leva på vatten och bröd. Vi ska däremot upp om 4 timmar till vår frukostbuffe, om den nu finns kvar haha.


RSS 2.0