Gårdagens & dagens

Fått nytt paket igen! Igår när jag kom hem från Espri låg det på min säng! MINA NIKE! Såå jävla top notch! Jag driver inte. Älskar dem. Det är som att springa på moln 👟👟☁️
Iförrgår chillade jag ju hemma hos Espri och kollade Harry Potter & likaså dagen efter. Så nu har jag äntligen sett alla Harry Potter! Woop woop, lite efter men aa de e okej, tycker jag iafl. Igår blev det även utgång, vi drog till café opera, inte riktigt mitt place och det tyckte väl inte tjejerna heller men det är alltid kul att testa nytt & det är som Evve säger, att man måste ju faktiskt testa sig runt för att hitta dem bästa. 
Just nu sitter jag på bussen mot stan, ska köpa prelle till mamma som fyller år imorgon och sedan ska jag och Ludwig till Fredrik & Maria på torsdagsmys. Blir tacos till middag och massa annat onyttigt till kvällen framför en bra film. Ska bli riktigt mysigt. Fattas bara Niklas. 
Jajajajajajaja, nu ska jag njuta av bussresan med musik i öronen. Det bästa jag vet är att åka nånstans själv och bara lyssna på musik! 






Paket


Det här var det jag fick i paketen igår! En plattång och en freebra. Mycket nöjd

Sofiri 19 år

Hejsan hoppsan, är hemma hos Espri och lagar mat. Igår firades Sofie. Eldin hämtade upp henne från jobbet och med ögonbindel och hörlurar på togs hon hem till mig där vi dukat med fika och presenter. 
På kvällen lagade jag och Espri mat och hängde med Hector och Linus. Evve var med ett tag också. På morgonen har jag och Espri tittat på Harry Potter & the goblet of fire, svinbra ju. Ska sova över hos Espri inatt så de blir nog mer film. 




PAKET

Är hemma från gymmet nu och käkar lunch. Har hämtat ut paket osså! 😃


Ingen söndagsångest på höstlovet

Godmorgon godmorgon, har precis ätit upp min frukost och ska strax bege mig mot gymmet! Igår var jag hos Espri och Jenni var med ett tag. Vi käka sushi och kollade film. Bella kom på kvällskvisten också. Så de va en chillsöndag. Måste börja bege mig mot bussen nu! Tjing tjing 





Bakis + full

Hejsan svejsan, sitter hos farmor. Ludde, Fredde, Maria, pappa och Tilde är här. Vi käkar massa gott och umgås! Jättemysigt! Är så sjukt bakis och imorse så kom Ludde in med en återställare. Första gången i hela mitt liv jag behövt ta en återställare haha. Igår krökade vi hos Espri några tjejer. Jättetrevligt och mysigt! När jag kom hem fortsatte jag dricka men med Ludwig och hans kompis. 
Igår på dagen var första mötet med tränaren, gick jättebra och känns jätteskönt att veta nu hur jag ska uppnå mina mål. Efter det var jag i Täby med Evve och Espri. Jag köpte lite sportkläder, en tröja och örhängen.
Usch måste försöka vara social nu..... Bakis & full är ingen bra kombination 




NIKE



Har äntligen beställt mina älsklingar nu! Runt 400kr, ingenting ju! Kommer beställa fler så småningom! Jag älskar dem! Har kollat runt på nätet HELA kvällen och kollat kläder och såvidare, har hittat ett par favoriter.
Får se vilka jag beställer, men Batmandräkten är ju fantastisk! 
 
 
 

Väntar tålmodigt in pengarna

Hello hello. Ligger i sängen och kollar lite skojs på nätet. Väntar in pengarna så jag kan nätshoppa! 
Idag har jag gymmat i 3h, min rygg gör ont som fan, inte för att jag tränat den direkt men aa den e ju som den e. Men äntligen så ere fredag imorgon då jag ska gå på möte med tränaren. 
Efter gymmet storstäda jag hela köket, de tog mig 4h, skönt mm aa nä. 



22.22

Ligger i sängen. Är rätt trött, hoppas på att somna snart. Har ordnat tvätt, duschat, käkat, packat gymväska, satt dit mitt serum för bryn & fransar, blekt tänderna & dricker nu te. Juste har beställt plattången nu också! Woop woop! 




Socialt

Hänger hos Espri med tjejerna. Kollar lite tv. Har gymmat med Evve idag, blev ett lite kortare pass. Börjar bli trött och måste duscha och hänga tvätt. KULT. 




Mongoklasskompisar








Tagga

Var i Täby på lunchen med några klassisar och käka lunch. Sprang förbi kjell&company och köpte springband. Snyyyyggt va, rooooosa! Har även kollat upp så jävla snygga gymskor, ska köpa dem när jag får pengar! Ska även införskaffa mig en ny plattång idag! Woop woop!





Godmorgon

Sitter i skolan är så otaggad på att arbeta. Efter gymmet igår var jag så jäkla trött och somna nästan på en gång. Har sovit väldigt upp & ner inatt, har vaknat ett par gånger under natten och drömt väldigt mycket & konstigt. Imorse så hann jag steka ägg å käka till frukost, gjorde även en fruktsallad att äta i skolan, har min risifrutti och Celsius  med mig också. ;) Blir gym idag igen med Johanna och kanske Evve :) 
(Smygbild Emma i klassen tog på mig)

Celsius

Mumsar risifrutti, blev de till frukost också. Dricker Celsius med smak av citron/lime riktigt god! Måste införskaffa mig några fler! Har samhällskunskap just nu, mest chillar. Ska gymma med Johanna sen - ovanligt! 


Blodsmak i munnen

Nu värker det i tänderna.... Har blekt dem och tagit tandtråd. Blekningen är så jävla stark att tandköttet bleks haha. Hatar bara att man ska hålla igång i 14 dagar för att BÖRJA se resultat. Menmen man måste börja nån gång och nu har den legat i lådan sen i somras så kände att det var dags. Har även satt på serum för ögonfransar och ögonbryn, måste börja komma igång med den också. Är så dålig på att göra dem här rutinerna varje kväll..... 
Dem här är godkända enligt Läkemedelsverket 

Tröööött

Ligger i sängen och kommer typ somna snart. Försöker hålla mig vaken tills tonårsbossen börjar på trean! Så jävla bra haha. Efter gymmet handla jag på Ica, lite risifrutti och gainomax. Har alltid så jäkla stressigt till skolan att jag inte hinner käka nån frukost så då kan jag ba grabba en risifrutti å en sked å käka i skolan sen. :)
Men gymmade iafl med J&J, dem drog tidigare än mig för jag ville köra några maskiner efter mina 45 min på trampmaskinen. Men det är svårt att veta vad man ska göra när man inte har nått schema + att jag vågar inte göra några ryggmaskiner förrän jag pratat med min tränare om vilka som är bra för min rygg, vilka jag ska koncentrera mig på och vilka jag ska köra med eller utan vikter. Så gjorde lite andra maskiner och efter handlingen promenerade jag hem istället för att ta bussen. Hade för mycket energi kvar typ haha. 



Mot gymmet

Dags för gymmet, väntar på skjuts av Johanna och Jonathan. Skulle egentligen mötts upp i centrum men blev tvungen till att åka hem först och gå ut med skitungen. Sååå aaaa dags för lite work out iafl. Så ser min dag ut! 



Bakis

Shit asso har verkligen sovit hela dagen typ. Har gått upp ett par gånger och käkat och däremellan sovit. Lär somna snart igen är så trött idag alltså. Igår så drack jag och Johanna hos Lisse med några fler tjejer, och därefter drog vi till nån fest och blev cpfulla.... 
Skulle egentligen gymmat idag men min kropp skriker efter sängen och sömn så får gymma imorgon istället. Är så jävla taggad hela tiden och motiverad till att gymma! 
Pratade med farmor för en stund sen också. Hon mådde helt okej och eventuellt ska hon sätta in en pacemaker imorgon. 




BOMB

Mycket att ta igen nu, har ju inte bloggat på ett tag. Orkade inte blogga när jag praktiserade på förskolan. Men igår var det sista dagen så nu ska jag försöka komma igång igen. Har gymmat typ hela denna vecka, skaffat gymkort på gym & sim. Har varit i Täby med Sofie, köpte träningsbyxor och sport-bh. Igår hängde jag med Espri hos henne och Johanna kom senare under kvällen, vi kika på film och så. 
Idag har jag och Johanna städat lite i köket, käkat frukost, handlat massa specialdrycker på Ica, gymmat, powerwalkade i 45 min, och mina hälar mår inte bra tack vare dem skorna så vi åkte till Arninge och köpte nya, sen iphone skal, och leta klocka till mamma. Nu har vi precis ätit middag och ska strax färga håret.
Inlägget är jätteflummigt men orkar inte detaljera mig när det hänt så mycket under veckan. Kära farmor har åkt in på sjukhus också, :/







Läkarbesök

Iförrgår var det läkarbesök för hela slanten. Fick problem med höften. Så var först på lättakuten, kostade mig 200kr, sedan blev jag skickad till sjukgymnasten, kostade 100kr. Kände mig inte hemma där bland alla gamlingar haha. Sen blev jag skickad till röntgen i Täby, 200kr. KUL! Nej, så nu lever man fattig. Johanna erbjöd skjuts dit så jag behövde inte vara ensam. 
Väntar nu på att få en specialist för min rygg, så jag kan få hjälp med vad exakt jag behöver göra. Men ska börja gymma i allafall, så aa kul, får bli gymnörd om min kropp ska må bra + att jag måste ju tänka på mitt 80-åriga jag. Har jag redan höftproblem i 19års åldern så..... Aa. Har ju min tablettdosa med mån-sön. Som gamlingar. Men de e min scylios(stavning?) den e både sne och vriden, beroende på vilken grad den är i kan man T.o.m bli opererad för det...




IKEA

Igår var jag & Johanna på IKEA. Jättekul, älskar IKEA. De va skitroligt men jävlar vilket projekt för oss med dessa stora lådor man hämtar i lagret sen. Vi grejade oss ut med allt i allafall men problemet blev bilen. Mina garderober var för långa så Johannas älskade Jonathan fick komma med lastbilen och hjälpa oss. Fick och har så dåligt samvete. Men bussade han på kök och 2 snusdosor. När vi kom fram till mamma var det som ett mirakel när garderobdelarna fick plats i hissen så Roger kom och hjälpte oss också. Så fantastiska människor jag har omkring mig som hjälper mig med de ena och de andra. 
Nästa projekt blir att bygga ihop allt och att allt ska få plats i mitt pytterum!! Jag köpte i allafall garderob, byrå, sänglåda, förvaringslådor, galgar, spegel, sängkläder, list för sladdar, förlängningssladdar, och ja en massa mer som jag inte ens minns. Men allt som allt gick på 3000, så de va mina semesterpengar de. Nä men pappa hjälpte betala lite och mamma ska nog hjälpa till så småningom. Nu ska jag iväg men det berättar jag om sen! 





Flyger fram & tillbaks

I lördags lagade jag, Evelina och Espri Canelloni hemma hos mamma, riktigt gott var det. Fyllningen blev spenat och ricottaost. På kvällen förade vi lite med min bror och hans kompisar innan vi 3 drog till krogen inne i stan. Vi mötte upp Jemma och Emma och hängde med dem lite under kvällen. Kvällen innan var jag och mamma uppe till 6 på morgonen och baa snacka en massa, vi låg skavfötters i soffan som vi har i köket. Söndagen bestod av sushi med Espri och senare en liten bilfärd med Johanna och Sofie. 



RSS 2.0