Pallante

Ligger i sängen ska försöka sova, jobbar imorgon. Lite ångest inför de men känns ändå bra för när man jobbar på Burger King finns det ALLTID något att göra så man slipper tänka. Man hinner inte ens känna efter hur man mår. ;D Hahaha, nä men jobbar mån, tis, ons och på torsdag blire tandläkaren och kanske åka och göra tungpiercing!:D Om jag gör den så hoppas jag den läker till på söndagen då jag ska jobba igen :O


Freeeedaaag

Sitter ute på baksidan med Sofie. Evelina var här ett tag och chilla också. Började dagen med att städa hela huset, tvätta och duscha. Sen kom Sofie över på frukost och vi har spelat skipbo, käkat jordgubbar och glass.

De e folk som säger att jag är lik Arya i Game of thrones, fick en kund igår som sa det också.... (?)


Välkommen livet, du är efterlängtad

Tjäääääna! Livet känns bra och mättande! Är sugen på att jobba haha, vill typ jobba imorgon. Men nix. nej. no. Är ledig hela helgen woop woop! Ska bli skönt att få sova ut å supa skallen av sig. Haha.... Nä inte riktigt men nästan. Jobbade liksom på min födelsedag och helgen som var efter den. Så nu ere dags för fest!
Fick jobba på nedervåningen idag, trots chefen sa igår att jag bara skulle jobba där uppe framöver.... Haha han e ju lustig. Men visst, fick ju jobba med Jenni så de va skojsigt!
Förövrigt ikväll har jag gjort nada, varit hemma, träffade Sofie och Johanna på en cigg och nu ligger jag i sängen och ska strax kolla film. Soft liv! Jag välkomnar mitt liv jag kommer få leva i helgen!


&&&&&&&&&

Kan ej sova & är pigg & borde vara trött & borde få min skönhetssömn & orka jobba imorgon. &&&&&&&&&&&


Nattcrib

Sitter ute med Sofie och röker. Har ätit toast å sånt dära. Chillar på max nivå.


Dealar ständigt med min dumhet

Tjooooo. Sov hela dagen typ. Ångest. Varje ledig dag sover jag bort hela dagen och har huvudvärk -.- kult. Men hängde med Soffan ett tag på dagen och shoppa på Ica haha. Typ de. Sen blev de tacoskäk med familjen jäääävlar du vad gott. Efter maten hängde jag återigen med Soffan en sväng och chilla. Vår standard e ju att sitta utanför min dörr och röka. Så de e på den nivån. Chill & nice.
Farmor har förövrigt sytt gardiner till mig, riktigt snäll farmor man har. Dålig bild då men aa. Men nu kanske man äntligen kan få sova i mörkret och inte vakna 6 på morgonen av solljuset....

Jobbar imorgon, men ledig sen heeeelaaaa heeelgeeeen!! Wooop wooop!!! Feeeeeest!

 


Keep your head up, keep your heart strong

Sitter på bussen hem. Jobbade stängning idag. Det gick bra! Kul att få lära sig något nytt! Idag jobbade jag där uppe, kommer mest få jobba där. Dem jag jobbar med är jättehärliga och roliga, är redan välkommen in i familjen på övre och nedre Burger King så de känns verkligen skönt!
Finns inte så mycket att skriva om min dag.... Har ju bara jobbat. Har mött härliga random-människor som gett energi, sånt e fantastiskt!
Ledig imorgon, så de blir att chilla sönder och vila fötterna!
Förresten så nattshoppa jag när jag väntade på tunnelbanan. Blekningspenna för tänderna, den va ju inte dyr så vafan man kan ju testa. ;)


Måndaaaaag vaaa??

Tjenixen sixten. Chillaxar i sängen och gör spotifylistor. Jobbar på en sova-lista med nice musik att somna till.
Imorse skulle jag egentligen till tandläkaren men var så sjukligt trött att jag fick avboka, fick värsta huvudvärken också, så när jag somnat om och vaknat igen hann jag va uppe i 5 min innan jag fick migrän och fick lägga mig och somna om. Vaknade typ vid två. Ångest på min lediga dag.... Men jag och Sofie åkte till Täby centrum och mötte upp Hanna. Kollade lite butiker å sådär. Köpte en svart långklänning, en topp, smycken och en stor smyckehållare (den på bilden).

Nu på kvällen har jag hängt med Espri, Isabelle, Evelina, Johanna och Jonathan. Vi försökte grilla haha, gick ju sådär men det var mysigt. Satt ute å åt gott och lyssna på musik.


Gooodenmurgon

Godmorgon! Ligger i sängen och chillar. Skulle gått till tandläkaren idag men var så otroligt trött och ställde om alarmet hela tiden så fick avboka. Behövde verkligen sova. Fick värsta huvudvärken sen också, har fortfarande lite men den börjar gå över tror jag.
Idag vette jag sjutton vad som händer. Är ledig men alla andra är typ upptagna med nått.... Så får väl la se vad som händer denna ljuvliga dag.


Jobb + chillkväll

Goooodiiiis mannen! Jobbat idag! Gick finemang! OB på de, nice å tjäna pengar. Typ de enda jag gör just nu...
Innan jobbet förberedde jag en överraskning till Jenni. Vi delar ju skåp på jobbet så....
Jobbade ett par timmar med Johanna idag också, riktigt kul! När jag slutat gjorde jag min egna burgare, det var fan skitkul & smarrigt! Johanna fick rast därefter så vi gick å köpte ett kg godis, vi får ju personalrabatt på de också! Efter de åkte jag till Espri där jag än är kvar med Soffan. Vi har kollat på film och käkat godis mannen. Soft!

Imorgon är jag ledig, men ska dock till tandläkaren tio över nio på morgonen. Kult. Lär dra hem och pömsa vidare....


Ge mig mina cash!

Uäääääääh!!! Jobbat som en galning typ. Fötterna är trötta, gör ont & stinker. Nice. Stått upp i 9h idag. Manneeeeen de e inte lätt asso! Haha men de e skitkul på jobbet! Jag diggar det! Idag har jag lärt mig hur man gör glass också! Stolt tjej hahaha. På jobbet var jag ensam tjej också tills typ 3 timmar innan jag skulle sluta. Men dem är så härliga och hjälper en med allt!
Efter jobbet åkte jag hem, tog mig en dusch, farsan fixa lite käk och jag har träffat Sofie och Eldin på ett par cirrar. Så nu sitter jag åter i soffan med pappsen och ska snart gå och lägga mig för å jobba imorgon! TAGGAD!


Cashen rullar in som det ska nu

Chillar galet just nu.
Jobbar imorgon igen. Idag gick bra men vill lära mig göra glass å kaffe men maskinerna har varit trasiga så får väl se när jag lär mig de.... Fått massa jobbpass så det känns bra, låter cashen rulla iiiiiiiin liksom. Efter jobbet stötte jag på Johannisen så vi chilla lite innan hon började och jag väntade på att Jenni skulle sluta så vi kunde käka å gå å fika tillsammans. De e nice asso, jobb & grejer! Imorgon jobbar jag typ 9 timmar istället för 5 som jag gjort tidigare...


19år

Hej hej! Jag är 19 år! Hahaha, fyllde ju år i måndags och hade även min första dag på jobbet. Gick riktigt bra & fick bra feedback! Efter jobbet väntade jag på Jenni för att samåka till Vallentuna och möta upp tjejerna som hade en plan för min födelsedag. Jag och Jenni blev upphämtade i centrum av Espri och Johanna med "ja må hon leva" låten dunkandes. Riktig entré. Johanna körde runt i Vallentuna och jag fattade ingenting förrän hon körde upp mot mammas lägenhet. Där var Sofie och Evelina och grattade. De stängde in mig i ett rum och när jag kom ut hade de dukat tårta, kakor, jordgubbar och snacks! Jättefint och jättegulligt! Tack mina fina bästavänner! Pillo och Hanna kom senare på kvällen också, jag fick massa fina presenter. Sånt som jag verkligen behövde!

Igår var jag bara bajstrött, Sofie klippte mitt hår, blev firad av pappa och Ludde med sushi och sen låg jag och kolla småkrypsliv tills jag somna.

Uppdaterar om den här dagen lite senare, annars blire så jävla långt. Inte för att någon läser min blogg förutom min trogna Sofie men endå ;)


Squats

Sofie har lurat in mig på det här programmet. Och jag svär det tar asso, hade sån träningsvärk igår att jag knappt kunde sitta. Gick som om jag skitit på mig. Idag är det restdag, de e nog bra de så jag kan springa runt på BK imorgon! Hoppas på resultat så man får lite rooooooompaaaaa! ;)


Full rulle

TjoooooBRE! Idag har jag hängt i Hammarbysjöstad med storebror Fredrik. Vi åt brunchbuffé och catcha upp lite. Det är så sällan vi ses i med att han är typ 30 och man har inte riktigt samma intressen. Men det var trevligt att ba hänga och snacka. Efter maten hämta vi Maria, hans sambo som varit i Umeå och åkte hem till dem, kolla tv och laga pizza. Riktigt trevlans. Vid sjutiden åkte jag till T-centralen och mötte upp Jenni som jobbat och käka. Så nu sitter vi på tunnelbanan påväg till Akalla.
Jag provjobbar förövrigt imorgon på Burger King. Tyvärr inte samma som Jenni och Johanna... Är lite nervös men mest taggad och tycker att det ska bli sjukt kul! Fyller dessutom år imorgon!! Yeeeeeeeey!!!!


Haha min önskelista....


Bra maskin/bra mässling

Sitter ute med Sofie och röker. Standard. Depp på livet osv. Finns nada att göra å är så jävla trött å lat för att ens göra nått. Sofie försöker klara min candy crush bana men de går åt helvete. Va fuck ska man gööööööraaaarååååå???!?!!
Bra bild förövrigt, riktigt rolig


Chillaxar

Tjooooo. Skapat ny blogg då jag lever ett nytt liv!
Idag på dagen har jag varit med Sofie, Espri och Pillo. Vi hade picknick å myyyyste. Inga bilder därifrån eftersom jag är värdelös på att ta bilder på det jag gör. Men annars har jag bara varit hemma efter picknicken och chillat galet. Lyssnat på musik och kollat tatueringar. Vill så gärna göra min men gäller att hitta rätt motiv och design! Gaaaaaaah!!!


RSS 2.0